نوشته های یک مهندس عمران

  • ۰
  • ۰

شاید شما نام دکتر آشتیانی و دکتر سروقد مقدم را در حوزه طراحی عملکردی نشنیده باشید اما واقعا چرا؟ مگر غیر این است که این دو استاد بزرگوار جزو برترین اساتید این نوع طراحی هستند و به نوعی می توانم بگویم پدر علم طراحی عملکردی هستند. تنها جوابی که می توان در برابر ناشناسی این دو بزرگوار داد این است که طراحی بر مبنای عملکرد بسیار ناشناس است و اکثر مهندسین عمران در طراحی سازه تنها به طراحی تجویزی اکتفا می کنند.

 

طراحی عملکردی چیست؟

 

 

طراحی عملکردی چیست؟

در واقع تمام حرف طراحی عملکردی این است که سطح عملکرد سازه خودتان را بشناسید و آن را تقویت کنید تا در زلزله رفتار بهتری داشته باشد اما چه سطوحی دارد این طراحی عملکردی؟ به صورت کلی 4 نوع سطح کلی سازه ای داریم

  1. سطح عملکرد خدمت‌رسانی بی‌وقفه
  2. سطح عملکرد قابلیت استفاده بی وقفه
  3. سطح عملکرد ایمنی جانی 
  4. سطح عملکرد آستانه فرو ریزش

هر یک از این سطوح خیلی مفصل می توانیم در مورد آن صحبت کنیم اما نمیخواهم وارد این مباحث شویم.

 

✅ چگونه می توانیم طراحی عملکردی را آموزشش ببینم؟

شاید اگر قرار باشد در مورد طراحی تجویزی صحبت کنیم چند کتاب معرفی میکنیم و چند مورد کلاس حضوری و غیر حضوری، اما آموزش طراحی عملکردی سازه جزو موارد جدیدی است که در بسیاری از شهر های ایران کلاس حضوری وجود ندارد و یا اینکه اساتید خوبی وجود ندارد.

👈 راه حل چیست؟
خب من میخوام به شما دوره طراحی عملکردی معرفی کنم آن هم به صورت غیر حضوری، دوره طراحی عملکردی مهندس جواد قدرتی یکی از دوره هایی است که بسیار بر سر زبان ها افتاده است و فضای مجازی را پر کرده بود اما چندی طول نکشید که سبزسازه با یک تیم بسیار قوی وارد آموزش طراحی عملکردی شد. اولین ایرادی که می توانم از سبزسازه بگیرم حضوری بودن کلاس های طراحی عملکردی بود. حضوری بودن کلاس ها باعث شده بود افراد کمتری توانایی حضور در کلاس را داشته باشند اما دقیقا این حرکت دوامی نداشت و حال حاضر کلاس ها رو به صورت غیرحضوری برگزار می کند. استاد دوره دکتر منیعی است که قدرت بالایی در کلام خود دارد که به نظر می رسد چندی طول نخواهد کشید که دوره طراحی عملکردی سبزسازه بر سرزبان ها بیفتد.

پیشنهاد من چیست؟

اگر توانایی مالی دارید حتما هر دو دوره را شرکت کنید(جواد قدرتی و سالار منیعی) اما اگر می خواهید یک دوره را انتخاب کنید حتما پیش نمایش های دوره ها، نحوه تدریس و پشتیبانی بعد از اتمام کلاس ها را بررسی کنید و با اطمینان خرید کنید.

 

نظرات (۳)

سلام خانم ساداتی
از دیدن وبلاگتون خیلی خوشحال شدم 

امیدوارم حضور شما در جمع بلاگرهای عمرانی باعث رشد سواد مهندسی بشه.

 

موفق و پیروز باشید.

پاسخ:
بله حتما جناب مهندس
  • امیر قلی زاده
  • شبکه اجتماعی-آموزشی مهندسی با عنوان "من مهندسم" با امکانات بروز و مختلف راه اندازی شد
    این شبکه همه شاخه های #مهندسی رو شامل میشه
    با عضویت از طریق لینک ( https://imengineer.ir ) و با حضور و فعالیتتون از ما حمایت کنید و با کمک هم #جامعه_مهندسی بروزی داشته باشیم.
    با انتشار فایل های آموزشی یا همفکری و ایده پروری کنار هم از مهندسی و مهندس بودن لذت ببریم
    #جامعه_مجازی
    #جامعه_مهندسین
    #جامعه_مهندسین_ایران
    #آموزش_عالی
    #معماری
    #عمران
    #برق
    #کامپیوتر
    #مکانیک
    #کشاورزی
    #صنایع
    #هسته_ای
    #نرم_افزار
    و...

    سلام این پست رو با اجازه نشر میدم

    پاسخ:
    سلام 
    اگه منبع رو بزنید خیلی خوشحال میشم

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی